UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Київщині вже ексгумували понад 1300 тіл убитих росіянами мирних жителів

Тіла вже оглядають судмедексперти.

На Київщині ексгумували тіла понад 1300 цивільних, яких розстріляли або закатували російські окупанти. Понад 200 тіл не ідентифіковані, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

"Розстріляних та закатованих росіянами українців досі знаходять у Київській області. Станом на сьогодні ексгумували вже понад 1300 тіл мирних мешканців. Після проведення слідчих дій на місці поховань їх направили до моргів, де провели судово-медичні експертизи", - йдеться в повідомленні. у Facebook.

Загалом у Київській області підтвердили смерті 1314 людей. Вчора біля Бородянки знайшли ще одне тіло. У МВС розповідали, що місцевого жителя застрелили російські окупанти, коли він намагався взяти харчові продукти з машини.

Читайте також: Звірства окупантів у Бучі: Журналісти встановили особу ще одного ворожого військового

Нюрнберг? Маріуполь? Буча? Вибір місця, де будуть судити Путіна й інших міжнародних злочинців, які намагаються знищити Україну і українців, ще попереду. Після нашої перемоги. Але вже сьогодні треба шукати відповіді на актуальні питання щодо створення Спеціального трибуналу зі злочину агресії проти України. Які? Читайте в статті доктора юридичних наук, професора, голови Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександра Мережка «Міжнародний трибунал для Путіна і його поплічників: як можна їх покарати».