UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Київщині та Черкащині спалахнули пожежі після відбиття ракетної атаки

Горить ліс та суха трава.

В Київській області через падіння збитих російських ударних дронів та ракет пошкоджено принаймні три приватні будинки та два автомобілі. На щастя обійшлось без постраждалих, повідомив вранці 2 вересня начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

На разі в області ще працюють оперативні групи, які проводять роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки російських нападників.

На щастя влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано. Водночас уламки збитих цілей спровокували загоряння лісової підстилки та пожежі сухої трави у трьох районах області.

У Черкаській області також сталась пожежа сухої трави на відкритій території, яку спровокували уламки збитої російської ракети, повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець. Станом на 8:00 ранку пожежу уже загасили.

Читайте також: Після російської атаки у Києві частково зруйнована котельня – Кличко

Вночі і вранці 2 вересня російські нападники атакували Київ дронами-камікадзе, балістичними та крилатими ракетами. Над містом та околицями сили протиповітряної оборони збили близько двадцяти ракет.

Внаслідок ракетного удару в місті сталося падіння уламків в Голосіївському, Святошинському, Дніпровському та Шевченківському районах. Попередньо, є займання автомобілів та пошкодження нежитлових приміщень. Дані щодо руйнувань та потерпілих ще уточнюються.