UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ДТП на Київщині загинули люди. Серед восьми постраждалих є діти

У Нацполіції Київщини розповіли деталі.

У суботу, 10 червня, на трасі Київ-Одеса трапилася смертельна аварія за участю легковика та мінівену, повідомив очільник Нацполіції Київської області Андрій Небитов. ДТП сталося неподалік села Чупира.

«Відомо, що у мікроавтобусі загинуло двоє – чоловік та жінка. Інформація про кількість потерпілих уточнюється», – зазначив Небитов.

На місці аварії працюють поліцейські Київщини, співробітники ДСНС та медики.

Оновлено: Згодом Небитов повідомив, що в ДТП також травмовано восьмеро осіб. Серед них є діти.

«В результаті ДТП поблизу Чупири двоє людей, які перебували в мікроавтобусі Renault загинули, ще п’ятеро людей травмовано, з яких двоє дітей. Одна дитина в тяжкому стані. В іншому авто Hyundai також троє потерпілих. Постраждалих доправили до лікарень», – зазначив Небитов.

Читайте також: Смертельне ДТП в Києві: Суддя Тандир кілька років тому «відмазував» собі подібного колегу

Нагадаємо, 3 червня, на трасі Полтава-Диканька, поблизу села Петрівка Полтавської області, зіткнулися дві легкові автівки. Через ДТП загинули загинув 40-річний водій автомобіля Subaru, а також три пасажири: 13-річний хлопчик, 41-річна та 73-річна жінки. Ще одну пасажирку, 11-річну дівчинку, доставили до лікарняного закладу. Травми отримав 20-річний водій авто Renault, яке зіткнулося з Subaru. Його також доставили в лікарню для надання медичної допомоги.