UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Київщині продовжили жорсткий карантин до 23 квітня

Дію карантину продовжили ще на 10 днів.

Київська область продовжила встановлені раніше посилені протиепідемічні заходи до 23 квітня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської обласної державної адміністрації за результатами проведення засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Ситуація з поширенням COVID-19 в нашій області залишається складною. Майже щодня фіксуємо дуже високий рівень захворюваності та госпіталізації. У той же самий час ми бачимо, що напруженість положення продовжує змінюватись в залежності від території. В об'єднаних громадах ситуація також дуже різна. Тому комісія прийняла рішення продовжити додаткові протиепідемічні заходи в області до 23 квітня. Ще раз підкреслюю кожна громада має окремо приймати рішення про застосування заходів, передбачених цим протоколом, оцінюючи ситуацію на своїй території", - сказав голова Київської обладміністрації Василь Володін.

Зазначено, що рішення комісії передбачає продовження до 23 квітня додаткових протиепідемічних дій, прийнятих 2 квітня.

Читайте також: Київ розширив пільги бізнесу на час карантину до небувалого рівня

Нагадаємо, на Київщині карантин був посилений з 2 по 10 квітня.

Раніше в Броварах, на Київщині, посилили карантинні обмеження до 16 квітня. У Вишневому посилюються карантинні заходи з 12 по 16 квітня. Серед іншого, не працюватимуть дитсадки і заклади позашкільної освіти всіх типів і форм власності. У той же час в в школах продовжиться дистанційне навчання. Закладам торгівлі рекомендовано забезпечити пріоритетне обслуговування літніх людей з 10:00 до 12:00.