UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Хмельниччині перекинувся автобус із дітьми, є загиблі

Група прямувала на відпочинок.

© Офіс генерального прокурора
© Національна поліція України
© Офіс генерального прокурора

У Хмельницькій області автобус із дітьми, які прямували на відпочинок, потрапив в ДТП. У результаті аварії одна дитина та один дорослий, який супроводжував групу, загинули, повідомила Національна поліція України.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вранці, 13 серпня, о  07:45 на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської громади. На момент ДТП в автобусі перебувало 19 дітей, двоє супроводжуючих групу  дорослих та два водії.

Згідно з повідомленням поліції, водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» не впорався з керуванням в результаті чого автобус перекинувся.  Група прямувала з селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області на відпочинок.

«Попередньо, внаслідок ДТП загинула дванадцятирічна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих  встановлюється. Усіх потерпілих госпіталізували», - зазначили в Нацполіції.

В Офісі генпрокурора уточнили у свою чергу, що серед загиблих, окрім дівчинки, та вчителька, яка супроводжувала групу.  Ще16 дітей доставлено медичних закладів.

«Одна дитина та водій автобуса у важкому стані в реанімації», - йдеться в повідомленні.

На разі на місці аварії працюють слідчі.

Читайте також: ДТП на Рівненщині з 14 загиблими: у поліції є три версії, чому сталася аварія

Напередодні в понеділок на окружній дорозі Львова сталась масштабна ДТП, через яку був заблокований рух на трасі Київ-Чоп. Відомо, що через аварію постраждали люди.