UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Харківщині внаслідок нещасного випадку загинув військовослужбовець

Олександр Скус загинув під час завантаження на залізничні платформи штатної броньованої техніки.

У Чугуївському районі Харківської області загинув механік-водій однієї з військових частин оперативного командування "Схід". Інцидент стався під час завантаження на залізничні платформи штатної броньованої техніки, повідомляє в Facebook оперативне командування "Схід" Збройних Сил України.

Старший сержант Олександр Скус отримав травми, несумісні з життям. На даний час проводиться розслідування обставин загибелі військовослужбовця. У командуванні заявили, що за попередніми даними, військовий порушив техніку безпеки під час проведення робіт.

"У всіх військових частинах і установах оперативного командування вживаються термінові додаткові заходи щодо недопущення травмування військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Раніше в Міністерстві оборони заявляли про те, що порівняно з попередніми роками кількість небойових втрат серед військовослужбовців ЗСУ у 2017 році зменшилася більш ніж у п'ять разів. Основними причинами смертей були названі хвороби, загибель внаслідок ДТП, порушення заходів безпеки та правил поводження зі зброєю.