UA / RU
Підтримати ZN.ua

На хабарі майже в півмільйона гривень затримали топ-менеджера держпідприємства — Аваков

На даний момент проводяться затримання керівника ДСП "Чорнобильський спецкомбінат".

Топ-менеджер державного спецпідприємства "Чорнобильський спецкомбінат" був затриманий під час отримання хабара розміром в 432 тисяч гривень за перемогу підприємства в тендерах, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Знову спіймали "на гарячому" хабарника. Керівники ДСП "Чорнобильський спецкомбінат" отримали 432 тисячі гривень "відкату" за перемогу підприємства в тендерних торгах", - написав Аваков в Facebook.

Він також зазначив, що чиновники не тільки гарантували комерційній структурі перемогу в конкурсних торгах, але так само пообіцяли завищити вартість дизпалива після їх проведення.

Аваков додав, що співробітники Департаменту захисту економіки Нацполиции, слідчі військової прокуратури та спецпідрозділ "КОРД" затримали заступника керівника держпідприємства. На даний момент проводяться затримання і керівника ДСП "Чорнобильський спецкомбінат".

Раніше повідомлялося, що детективи Національного антикорупційного бюро і співробітники Нацполиции затримали суддю Солом'янського суду Києва при отриманні хабара. Разом з суддею також затриманий посередник – директор одного з адвокатських бюро.