UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Донеччині знайшли два схрони з протитанковими мінами

У схованках також були постріли до протитанкових гранатометів.

Українські військовослужбовці в п'ятницю, 21 серпня, виявили в селі Юр'ївка Донецької області дві схованки з боєприпасами: пострілами до гранатометів і протитанковими мінами, повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Тип боєприпасів встановили піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій, яких викликали в село. Вони ідентифікували близько 10 вибухонебезпечних предметів, в тому числі міни ТМ-62 і постріли до ручного протитанкового гранатомету.

За даним фактом поліція зареєструвала кримінальне провадження.

Читайте також: У Донецькій області знайшли схованку для диверсантів

Раніше в Луганській області оперативники Служби безпеки України виявили схованку зі зброєю та боєприпасами. Слідство вважає, що її обладнав бойовик російсько-окупаційних формувань, причетний до підриву мосту в селищі Підгорівка.

У лісосмузі поблизу села Піски Новопсковського району бойовик сховав два автомати Калашникова і майже 300 патронів до нього.

Це вже другий виявлений схрон зловмисника, який переховується на окупованій території. СБУ вже знайшла реактивну протитанкову гранату РПГ-22, два автомати Калашникова, дві ручні гранати РГ-42 та велику кількість набоїв різного калібру.