UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Донеччині російські військові намагалися здати на брухт комплектуючі до власного комплексу ППО

Розвідка оприлюднила повний список командування такого «доблесного» полку.

Командири однієї з батарей 933 зенітно-ракетного полку російських збройних сил, щоб не потрапити на передову, вирішили здати на металобрухт блоки управління бойових машин «Тор-М2У», які після цього стали б небоєздатними.

Однак, як повідомили в Головному управління розвідки України, росіян, як завжди, підвела жадібність. У пункті приймання брухту вони назвали занадто високу ціну, а потім ще й почали конфлікт із приймальницею, яка повідомила про «бізнесменів» у так зване «МДБ ДНР».

Тепер командування полку пояснює втрату електронних блоків ніби то бойовими діями, а окупанти - «бізнесмени» продовжили службу в піхотних підрозділах на передовій.

Також воєнна розвідка України оприлюднила список командного складу 933 зенітно-ракетного полку 150 мотострілецької дивізії 8 загальновійськової армії Південного військового округу, яка задіяна на Донецькому напрямку. У розвідці нагадали, що всіх воєнних злочинців буде притягнуто до відповідальності.

933 зенитно-ракетный полк 150 мотострелковой дивизии 8 общевойсковой армии Южного военного округа. Войсковая часть – 15269, базируется в Российской Федерации, г. Миллерово: