UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Донбасі в армії РФ почастішали випадки дезертирства, деякі підрозділи розформовано — Генштаб

ЗСУ завдають ворогові значних втрат.

Сили оборони продовжують звільняти Україну від російських загарбників, завдаючи їм значних втрат у живій силі. Найважчі бої точаться на півдні, а також в Донецькій та Луганській областях. Там через великі втрати командирам армії РФ доводиться розформовувати окремі підрозділи. Крім того, через низький моральний дух в окупаційному війську почастішали випадки дезертирства. Про це повідомляє Генштаб

За інформацією наших військових, у зв’язку зі значними втратами в ході ведення бойових дій, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, у ворожих підрозділах все частіше спостерігаються випадки втечі з поля бою. В окупантів значно погіршився морально-психологічний стан.

Повідомляється, що після боїв у районі населеного пункту Майорськ, втратив боєздатність 1-й горлівський територіальний батальйон. Втрати у ньому склали понад 50% вбитими та пораненими. Внаслідок цього морально-психологічний стан військовослужбовців перетворився на незадовільний. Командування противника розформувало зазначений підрозділ. Залишки особового складу розподілені по інших військових частинах.

Читайте також: Окремі підрозділи військ РФ залишають два райони на лівому березі Херсонщини – Генштаб

Раніше повідомлялося, що напередодні сили ППО збили 18 російських ракет, випущених на Київ.