UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Донбасі двоє українських військових підірвалися на саморобній бомбі

Двоє військовослужбовців-контрактників отримали поранення у результаті вибуху невідомого саморобного вибухового пристрою.

У Донецькій області у результаті вибуху невідомого саморобного вибухового пристрою загинув військовослужбовець Збройних сил України. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

"Під час виконання службових обов'язків, під час щоденного контрольного огляду інженерних загороджень, двоє військовослужбовців-контрактників Збройних сил України отримали поранення. За попередньою інформацією, причиною поранень став вибух невідомого саморобного вибухового пристрою", - йдеться у повідомленні.

Після надання першої медичної допомоги на місці події, постраждалі військовослужбовці на військовому вертольоті Мі-8 були негайно відправлені у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону (м. Харків).

Під час транспортування солдат К. від отриманих травм помер. Молодший сержант Р. перебуває в реанімаційному відділенні. Стан його здоров'я військові медики оцінюють як середньої тяжкості, загрози життю немає.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронні органи. Призначено службове розслідування. !zn