UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Буковині до 70 осіб заразилися коронавірусом

Також повідомляється, що 55 буковинців вилікувались від COVID-19.

18 червня в Чернівецькій області коронавірус підтвердили у 67 осіб, повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук Facebook.

Всього в області від першого встановленого разі виявили 4 211 випадків захворювання COVID-19. Нові зараження виявили під час лабораторного дослідження 591 зразка.

Читайте також: Вінницький митрополит ПЦУ Симеон заразився коронавірусом

Нагадаємо, у Закарпатській області посилюють протиепідемічні заходи в регіоні за рахунок зростання числа інфікованих коронавірусом. Таке рішення прийняли на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За станом на ранок четверга, 18 червня COVID-19 підтвердили у 829 чоловік, загальна кількість хворих збільшилася до 34 063 осіб.

Тим не менш, через півдня після негативних показників, головний санлікар Віктор Ляшко заявив про готовність Києва до наступного етапу пом'якшення карантину.

Нагадаємо, за останній тиждень епідеміологічна ситуація в Україні погіршилась, кількість нових випадків інфікування щодня зростає. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов пояснив цю тенденцію небажанням українців дотримуватися правил профілактики коронавірусу.

У середу влада Тернополя вирішили посилити карантинні заходи через поширення коронавірусу в регіоні. У місті заборонили проводити масові заходи і святкувати свята в кафе і ресторанах.