UA / RU
Підтримати ZN.ua

На трьох напрямках українські військові відбили штурми окупанів – Генштаб ЗСУ

На Бахмутському напрямку війська РФ мають частковий успіх.

На бахмутському напрямку російські війська мають частковий успіх та закрпілюються на околиці Семигір'я, інформує Генштаб ЗСУ.

На бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Соледар, Бахмут, Кодема, Травневе, Зайцеве та Нью-Йорк.  Окупанти вели штурмові дії у напрямках Пилипчатине – Покровське та Доломітне – Травневе, успіху не мали відійшли.

"На донецькому напрямку противник зосереджує зусилля на ураженні військових об’єктів та елементів інфраструктури, намагається створити умови для проведення наступу на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках з метою покращення тактичного положення", - йдеться в повідомленні.

Окупанти вели штурмові дії у напрямках Новоселівка Друга – Красногорівка, Спартак – Авдіївка, успіху не мали, відійшли.

На слов’янському напрямку ворог здійснив артилерійські обстріли в районах Долини, Краснопілля та Мазанівки. Війська РФ намагалия вести штурмові дії біля Бражківки, успіху не мали, відійшли.

Читайте також: Захисники України відбили ворожі штурми на кількох напрямках – Генштаб

Наразі біля кордонів з Волинським та Поліським напрямками все ще немає ознак формування наступальних угрупувань білоруських та російських військ.