UA / RU
Підтримати ZN.ua

МВС: Під завалами у Голосіївському районі, ймовірно, є загиблі (фото)

У столиці вже більше десятка постраждалих. 

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли про наслідки ранкового ракетного удару по Києву. Очільник МВС Ігор Клименко на своєму Tg-каналі попередив, що під завалами у 18-поверховому багатоквартирному будинку у Голосіївському районі столиці можуть бути загиблі. Зараз ДСНСники проводять там евакуацію та ліквідовують пожежу.

Також у місті спалахнула СТО та автівки, які були поруч. 

"Постраждали близько десятка людей у Голосіївському та Дніпровському районах. Пошкоджені комунікації. На місцях працюють рятувальники та поліція", - розповів Клименко. А у КМВА уточнили, що поранених вже 11. 

Що стосується області, то у Бучанському та Фастівському районах пошкоджені щонайменше десять приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих. 

[pics_lr left="https://zn.ua/img/forall/u/14/8/photo_2024-02-07 09.42.09.jpeg" ltitle="" right="https://zn.ua/img/forall/u/14/8/photo_2024-02-07 09.42.07.jpeg" rtitle="undefined"]

Читайте також: Брінк після ранкового обстрілу: "Не можна гаяти часу. Україна потребує допомоги"

Нагадаємо, під час ракетного удару по Києву 7 лютого російські окупанти пошкодили тепломагістраль та дві високовольтні лінії на лівому березі, внаслідок чого частина населення на деякий час залишилася без світла.