UA / RU
Підтримати ZN.ua

Можливо завтра почуємо чудові новини з Кремінної та Рубіжного — Гайдай

Схоже, що ЗСУ впритул наблизилися до звільнення низки міст на Луганщині.

ЗСУ продовжують просування на Харківському напрямку, але близькі також і до успішного звільнення кількох стратегічно важливих населених пунктів на Луганщині. Зокрема йдеться про Кремінну, Рубіжне та Сватово. Про це в ефірі єдиного марафону новин заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За словами посадовця, українцям не слід надто сильно впадати в ейфорію і очікувати швидкого звільнення області з під окупації ворога, але на певні успіхи можна розраховувати вже найближчими днями. 

«Не треба очікувати, що завтра ми звільнимо всю Луганську область. Але просування величезне. Бої йдуть досить важкі, але окупанти біжать з усіх населених пунктів. Найближчим часом, можливо вже й завтра, ми почуємо чудові новини зі Сватового, з Кремінної, з Рубіжного», — оптимістично сказав Гайдай.

Він також зазначив, що колаборанти та гауляйтери масово втікають з окупованих міст, включно з тими, які ворог захопив ще у 2014 році.

«Вони не тільки тікають зі Сватового, зі Старобільська, з Троїцького, вони ще збирають речі і їдуть з українських міст Луганщини, яка окупована з 2014 року — Алчевськ і Луганськ, так само збирають речі, збирають свої родини і відправляють у бік Росії», — додав очільник ОВА.

Читайте також: Контрнаступ ЗСУ на Харківщині: карти звільнених територій

Раніше повідомлялося, що на Харківщині ЗСУ звільнили ще два населені пункти.