UA / RU
Підтримати ZN.ua

Монастирський каже, що "раніше не бачив" відео з Трухіним. ZN.UA ще 5 місяців тому писало, що поліція одразу мала запис

Це вже не перший скандал навколо МВС Дениса Монастирського.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський каже, що "раніше не бачив" відеозапису ДТП з депутатом “Слуги народу” Олександром Трухіним. Проте ZN.UA ще 5 місяців тому, після самого ДТП писало про наявність у Нацполіції відео з місця події, яке однозначно свідчить, що за кермом автомобіля був безпосередньо депутат Трухін

Якби він мені подзвонив, то був би посланий”, - цитує Монастирського “Суспільне”. Міністр також стверджує, що Трухін не дзвонив йому з місця ДТП у серпні, а відео з натільної камери поліцейського, яке опублікувала УП, він “не бачив раніше”. 

Зазначимо, що на відео Трухін пропонував хабаря поліцейським та обіцяв подзвонити Монастирському, якого називав “Денисом”, щоб "домовитися" з ним.

Після того, як інцидент з Трухіним став публічним, президент Володимир Зеленський заявляв, що не бачить "нічого страшного" в ДТП за участю "слуги народу". На пресмарафоні Зеленський казав, що "було якесь відео".

Читайте також: Депутати вимагають звільнити Монастирського через ДТП із Трухіним

Про те, чому проблеми поліції не можна вирішити лише підвищенням зарплати, читайте у статті Артема Карташова "Нацполіція: «італійський страйк» на тлі «синдрому Трухіна»".