UA / RU
Підтримати ZN.ua

Могильов вважає, що розкриття вбивства мера Феодосії є справою честі міліції

Правоохоронці опрацьовують дуже багато версій вбивства міського голови Феодосії. Прем'єр Криму впевнений, що для міліції буде справою честі розкрити цей злочин.

Кримський прем'єр Анатолій Могильов вважає справою честі правоохоронців розкриття вбивства мера Феодосії Олександра Бартенєва.

"Там відпрацьовується дуже багато версій, дуже багато напрямків і проводиться досить великий та ефективний обсяг роботи. Я так вважаю, справа честі правоохоронців - цю справу розкрити", - сказав Могильов у вівторок у Сімферополі.

Нагадаємо, 27 липня невідомий вистрілив у Бартенєва з обрізу мисливської рушниці у під'їзді його будинку, коли той повертався додому. На місці було вилучено знаряддя злочину.

В околицях правоохоронці знайшли барсетку Бартенєва з документами, але без грошей. Саме тому основна версія злочину - розбійний напад.

У зв'язку з цією подією було відкрито кримінальне провадження за статтями умисне вбивство та розбійний напад із застосуванням вогнепальної зброї.

Зазначимо, що за останні три роки у Криму вже загинуло п'ять мерів. У 2010-му чергою з автомата було вбито мера Новофедірівки Ігоря Колодяжного (вбивцю знайшли, але не замовника). У 2011-му пострілом у серце із мисливської рушниці покінчив з собою голова села Веселого Ігор Юшко. У 2012-му з третього поверху лікарні ім. Семашка у Сімферополі викинувся мер Малого Маяка Леонід Малик. У лютому цього року з автомата було розстріляно мера Сімеїзу Кирила Костенка, вбивці якого не знайдені. !zn

Читайте також:

Загиблий мер Феодосії перед смертю міг повідомити міліції важливу інформацію про вбивцю

МВС назвало найбільш гучні замовні вбивства останніх років