UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міжнародні експерти завершили роботу на місці падіння "Боїнга"

Експерти оглядали територію біля селища Петропавлівка, куди вони не могли потрапити із-за загрози їх безпеки. Мета роботи не змінилася - пошук останків загиблих і особистих речей пасажирів літака.

Голландські, австралійські та малайзійські експерти завершили свою роботу на місці аварії малайзійського Боїнга-777. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" посилаючись на сайті уряду Нідерландів.

"Вони завершили роботу у вівторок, 5 серпня і вирушили назад на свою базу в Соледар (Донецька обл.)", - йдеться в повідомленні.

"На місці катастрофи " Боїнга протягом 6 годин працювали 5 команд по 20 чоловік - австралійці, голландці малазійці. Мета роботи не змінилася - пошук останків загиблих і особистих речей пасажирів літака", - повідомляє спікер спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Майкла Боцюркива .

Експерти оглядали територію біля селища Петропавлівка, куди вони не могли потрапити 4 серпня із-за загрози їх безпеки.

Нагадаємо, літак Боїнг-777 Malaysia Airlines, що прямував з Амстердама (Нідерланди) в Куала-Лумпур (Малайзія), було збито 17 липня в Донецькій області. На борту перебували 298 чоловік, всі вони загинули. !zn

Читайте також:

Міжнародні експерти відновили роботу на місці катастрофи " Боїнга-777

На місці катастрофи "Боїнга" виявили нові останки жертв

Літак з останками жертв авіакатастрофи "Боїнга" вилетів з Харкова в Нідерланди