UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони запустило тестування е-черги до ТЦК

Наразі можна записатись до 19 ТЦК.

Міністерство оборони України у суботу, 18 травня, розпочало тестування сервісу запису в електронну чергу до Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомляє Міноборони в Telegram.

Зазначається, що попередньо можна записатися вже в 19 ТЦК. Повний перелік можна знайти тут. Проте у відомстві обіцяють вже скоро підключити значно більше центрів.

Як уточнили в Міноборони, тестування відбувається в деяких центрах Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, Сум, Вінниці, Кропивницького.

Читайте також: Міноборони показало, як працює застосунок «Резерв+» для оновлення облікових даних

Алгоритм, як записатись в електронну чергу:

Нагадаємо, Центри надання адміністративних послуг Києва уже підключили до бази і вони зможуть працювати для оновлення даних від військовозобов’язаних, повідомила директорка Департаменту ЦНАП Київської міської державної адміністрації Наталія Шамрай. Раніше у Міноборони повідомили, що столичні ТЦК та СП можуть приймати близько 50-70 людей на день.

Державна прикордонна служба України попередила, що з 18 травня перевірятиме у пунктах пропуску державного кордону наявність військово-облікового документу в окремих категорій громадян.