UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони за рішенням суду отримало майже 2 млн грн компенсації за порушення термінів постачання товарів для ЗСУ

Постачальник погодився сплатити відшкодування добровільно.

Суд стягнув із постачальника за порушення взятих зобов’язань майже 2 млн грн на користь Міноборони, повідомляє оборонне відомство на офіційному сайті.

"Північний апеляційний господарський суд ухвалив рішення про стягнення з субʼєкта господарювання на користь Міністерства оборони України 1 827 819,93 гривні. Стягнення стосуються порушень умов договору на закупівлю – а саме термінів постачання товарів речової служби. За результатами розгляду справи суб’єкт господарювання добровільно сплатив вказані кошти оборонному відомству", - інформує міністерство.

Читайте також: 1.7 млрд грн, призначені на товари для ЗСУ, пішли комусь в "кишеню": про підозру повідомили раднику заступника міністра оборони. ZN.UA дізналося його ім'я

Загалом, у порядку добровільного виконання судових рішень за минулий місяць на користь Міноборони було сплачено 25,4 млн грн.

Як раніше повідомлялося, двоє колишніх високопосадовців з Міністерства оборони перебувають під слідством за одним з епізодів, що стосується постачання форми для ЗСУ, у справі Ігоря Гринкевича.