UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони: У застосунку "Армія+" зареєструвалися вже понад 150 тисяч військових

"Ми щодня працюємо над викликами і оброблюємо нові запити, щоб більше військових змогли підтвердити свій статус і використовувати додаток".

Заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко заявила, що застосунок "Армія+" завантажили та зареєструвалися там вже понад 150 тисяч військових. Про це повідомляє пресслужба відомства.

За її словами, першими користувачами застосунку стали військовослужбовці Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту України. Згодом "Армія+" буде масштабована на всі Сили оборони.

"Нам багато говорили і говорять, що військо незмінне. Але позначка у 150 тисяч військових у застосунку доводить — зміни можливі і люди зацікавлені у цих змінах. Ми щодня працюємо над викликами і  оброблюємо нові запити, щоб більше військових змогли підтвердити свій статус і використовувати "Армія+", — сказала Черногоренко.

На сьогодні військовослужбовцям в "Армія+" доступні послуги з подання електронних рапортів, проходження опитувань та присвоєння унікального номера військовослужбовця Армія ID. 

Читайте також: Міноборони виявило одразу три фейкові застосунки "Резерв+" — Черногоренко

 "Українська армія йде шляхом невпинного прогресу. Маємо позбутися всього зайвого, забути про неефективні процеси та сконцентруватися саме на бойовій роботі. 150 тисяч авторизацій — це тільки початок. Хочу подякувати всім військовослужбовцям, кожному командиру, хто організовує процес роботи з електронними рапортами та впроваджує "Армія+" у своїх підрозділах", — підкреслив заступник головнокомандувача ЗСУ полковник Андрій Лебеденко. 

Раніше заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко заявляла, що міністерство оборони України впроваджує технологію Mobile Device Management для захисту даних на особистих мобільних телефонах військових. Із її слів, технологія забезпечує доступ до військового аналогу App Store чи Play Маркет.