UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони: Працюємо над створенням послуги єБронювання

"Зараз послуга тестується, вже є кілька сотень успішних бронювань".

Заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко заявила, що Міноборони разом з іншими відомствами працює над створенням послуги єБронювання. Про це вона розповіла в ефірі телемарафону.

"Ми працюємо разом з нашими партнерами - з Міністерством цифрової трансформації, з Міністерством економіки і Пенсійним фондом України над бронюванням онлайн, над єБронюванням. Ми будемо найближчим часом запускати повноцінну послугу, зараз вона тестується, вже є кілька сотень успішних бронювань. Ми дуже скоро зможемо запустити повноцінно цю послугу також для наших підприємств, компаній, щоб можна було не витрачати час на черги, а робити те, що мають робити підприємства – зміцнювати наш ВВП", – зазначила Черногоренко.

Читайте також: У Міноборони розповіли, чи штрафуватимуть після 16 липня тих, хто не оновив свої дані за кордоном

Нагадаємо, речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко розповів, що з 17 липня з України не зможуть виїхати чоловіки, яким від 18 до 60 років, і які не оновили свої військово-облікові дані. Він наголосив, що правило це діятиме для усіх громадян чоловічої статі вже з 00:00.