UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони нагородило більше 1,5 тисяч військовослужбовців у зоні АТО

Особовому складу на лінії зіткнення виписали грошові премії.

Напередодні Дня Незалежності України Міністерство оборони відзначило відомчими нагородами і відзнаками 1650 військовослужбовців Збройних сил України, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Нагороди та відзнаки військовослужбовцям вручили мобільні групи, до складу яких увійшли заступники міністра оборони і керівники відомчих підрозділів.

Крім того, військовослужбовцям, які несуть службу на лінії зіткнення, виписали грошові премії

"Тільки що підписав наказ про заохочення всього особового складу, що знаходиться на лінії зіткнення, грошовою премією у розмірі 1000 гривень на честь свята.", – повідомив міністр оборони Степан Полторак на своїй сторінці в Facebook ввечері в середу, 23 серпня.

Як повідомлялося, 24 серпня, у День незалежності України, відбудеться військовий парад на Хрещатику У ньому візьмуть участь військовослужбовці з Британії, Грузії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, США та Естонії. Крім того, на параді будуть присутні заступник міністра оборони Британії, міністри оборони Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Чорногорії, Естонії, а також глава Пентагону Джеймс Мэттис.