UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони: Менш ніж за добу маємо 20 тисяч успішних завантажень застосунку "Армія+"

"Для порівняння інші системи, які створені досить давно і кілька років уже існують в українській армії, мають приблизно такий самий обсяг користувачів".

Заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко повідомила, що менш ніж за 24 години додаток "Армія+" завантажили 20 тисяч користувачів. Про це вона розповіла в ефірі телемарафону.

"Буквально вчора, о першій годині дня ми запустили цей мобільний застосунок і станом на вечір ми вже мали 20 тисяч успішних завантажень. Для порівняння інші системи, які створені досить давно і кілька років уже існують в українській армії, мають приблизно такий самий обсяг користувачів", – зазначила заступниця очільника Міноборони.

За її словами, результат у 20 тисяч завантажень менше ніж за добу "це дуже дивно".

Читайте також: Мобілізація – це внесок і у власне, і у загальне вільне майбутнє – Буданов

Нагадаємо, заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Черногоренко розповідала, що електронні рапорти — одна з базових обіцянок, яка вже працює у мобільному додатку для військових "Армія+". Вона заявила, що відомство опитало 64 000 захисників та дійшло висновку, що саме цього вони найбільше потребують.