UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мера Торецька заарештували на 60 діб без права застави

Адвокати Володимира Сліпцова вже готують апеляцію.

Краматорський міський суд Донецької області сьогодні ввечері задовольнив клопотання прокуратури та заарештував мера міста Торецька (колишнього Дзержинська) Володимира Сліпцова на 60 діб, пишуть "Новини Донбасу".

"Суд повністю задовольнив клопотання прокуратури. Стаття, за якою заарештований Сліпцов, не передбачає застави. Його адвокати заявили, що будуть подавати апеляцію, оскільки, за їх словами, за станом здоров'я підозрюваний не зможе перебувати в СІЗО", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: СБУ затримала в Борисполі блогера, підозрюваного в сепаратизмі

Нагадаємо, міський голова Торецька Володимир Слєпцов підозрюється у посяганні на територіальну цілісність України та участь у терористичній організації. Відповідне повідомлення про підозру йому вручили вранці 17 серпня.

Тим часом 1 серпня суд заарештував на два місяці екс-главу фракції Партії Регіонів Олександра Єфремова. ГПУ оголосила підозру Єфремову за трьома статтями, в т. ч. у вчиненні умисних дій з метою зміни територіальних меж України, а також сприяння створенню терористичної організації "ЛНР". 7 серпня по цій справі був затриманий колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Медяник.