UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Мер» окупованої Ялти помер від коронавірусу – ЗМІ

Смерть чиновника в «адміністрації» підтверджують, а от її причини замовчують.

Помер голова адміністрації окупованої Ялти Іван Імгрунт, 30 вересня 60-річного «мера» ушпиталили з коронавірусом, повідомляє Meduza.

Заступник «голови адміністрації» Ірина Романець в коментарі російському агентству «ТАСС» підтвердила смерть начальника: «Так», - сказала вона, відповідаючи на питання, чи дійсно помер Імгрунт.

Держагентство підтвердило: минулого місяця чиновник був ушпиталений до однієї з клінік Санкт-Петербурга з пневмонією, але не уточнило її причину.

У пресслужбі окупаційної адміністрації Ялти повідомили, що чекають на офіційне підтвердження, зокрема і щодо причини смерті «мера».

Читайте також: Рекордне збільшення випадків хворих на коронавірус зафіксували в окупованому Криму і ОРДЛО

Згідно моніторинговим даними Ради національної безпеки і оборони, ситуація з коронавірусом в анексованому Росією Криму погіршується - з п'ятниці, 16 жовтня, на півострові щодня підтверджують понад 200 нових випадків заражень.

Окупаційні адміністрації приховують інформацію про реальний стан справ і занижують дані щодо кількості хворих, а лікарі діагностують у хворих на COVID-19 «пневмонію» або «позалікарняну пневмонію».