UA / RU
Підтримати ZN.ua

Мер Кропивницкого ушпиталений до інфекційної лікарні з коронавірусом

Райкович закликав містян не забувати про протиепідемічні заходи.

Мер Кропивницького Андрій Райкович захворів на коронавірус. Міський голова лікується в інфекційній лікарні, куди його ушпиталили із запаленням легень.

«Мушу повідомити, що пишу з 4-го боксу інфекційки на Валах. На собі відчув, що таке коронавірус і запалення легенів», - написав він у Facebook.

Райкович подякував усім медикам, «особливо тим, хто на передовій боротьби з коронавірусом», і закликав жителів Кропивницького не забувати про протиепідемічні заходи.

«Знов і знов закликаю усіх вас - бережіться! Пам’ятайте про дистанцію, засоби захисту і чисті руки! Без зайвої потреби не виходьте з дому! Давайте берегти один одного!», - додав він.

Читайте також: Ковід на Банковій: хто з українських політиків вже перехворів на коронавірус

За даними джерел ZN.UA в секретаріаті парламенту, за час пандемії коронавірусом інфікувались 75 народних депутатів, тобто кожен шостий. На сьогодні лікування продовжують 14 осіб.

9 листопада стало відомо, що президент України Володимир Зеленський і голова його Офісу Андрій Єрмак захворіли на COVID-19.

11 листопада результат тестів отримали спікер Верховної Ради Дмитро Разумков і віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков, вони позитивні.