UA / RU
Підтримати ZN.ua

Матч Ліги чемпіонів УЄФА пройшов без серйозних порушень – поліція

Було два зіткнення між вболівальниками. Стюарди, а потім поліцейські вивели правопорушників, з якими поспілкувалися за межами стадіону.

Футбольний матч Ліги чемпіонів у Києві пройшов без серйозних порушень, після футбольного поєдинку неподалік від стадіону затримали 18 осіб, які провокували бійку з уболівальниками. Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Києва, затриманих доставили до управління для встановлення всіх обставин події.

"На футбольному матчі були присутні близько 50 тисяч громадян. Все пройшло досить спокійно. Було два зіткнення між вболівальниками. Стюарди, а потім поліцейські вивели правопорушників, з якими поспілкувалися за межами стадіону. Після закінчення матчу кілька молодих людей намагалися затіяти бійку, однак правоохоронці затримали 18 осіб і доставили до районного управління поліції. Їхнім діям нададуть правову оцінку", - розповів начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

За його словами, станом на 00:35 відбулася повна евакуація відвідувачів НСК "Олімпійський", частина уболівальників - до 5 тисяч фанатів "Ліверпуля" відразу попрямували до аеропорту "Бориспіль". У поліції також нагадали, що охорону громадського порядку під час матчів у Києві забезпечували майже 10 тисяч правоохоронців.

У суботу, 26 травня, в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" відбувся вирішальний матч Ліги чемпіонів, в якому зустрілися мадридський "Реал" і англійський "Ліверпуль". Мадридський клуб здобув перемогу з рахунком – 3:1, а головним героєм зустрічі став Гарет Бейл, який оформив дубль у другій половині поєдинку.