UA / RU
Підтримати ZN.ua

Масштабна ДТП на Черкащині: четверо загиблих та шестеро поранених

Водій легкового авто в'їхав в прикпаркований на узбіччі мікроавтобус.

В Черкаській області на трасі "Стрий-Ізварино" внаслідок масшатбної ДТП загинуло чотири людини, шестеро людей отримали поранення. Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що ДТП сталася поблизу села Бабанка за участю мікроавтобуса Volkswagen та вантажного автомобіля Renault. 

Рятувальним відділенням аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС здійснено деблокування 4 загиблих із понівеченого авто та одного постраждалого.

"Внаслідок ДТП загинули четверо людей. П'ятеро людей, троє з них неповнолітніх дівчат 11, 15, 16 років та водій автомобіля Volkswagen з різними ступенями тяжкості доставлені до лікарні", - наголосили в поліції.

У пресслужбі обласної поліції уточнили, що 39-річний водій автомобіля Volkswagen в'їхав до припаркованого на узбіччі вантажного автомобіля Renault, біля якого був 54-річний водій.

Читайте також: Підозрювана у ДТП депутатка Київради Ар’єва вирішила скласти мандат

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу "Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Водія легковика вже затримали, йому загрожує від 5 до 10 років ув'язнення.

Раніше повідомлялся про те, що на Кіровоградщині поліцейський спричинив ДТП, внаслідок якої загинули троє неповнолітніх дівчат, ще кілька підлітків постраждали.