UA / RU
Підтримати ZN.ua

Люди, які зайняли актовий зал готелю "Козацький" на Майдані, висунули ряд вимог

Зокрема, вони вимагають оголошення загальної мобілізації в Україні.

Учасники об'єднання "Революційні праві сили", які зайняли напередодні актовий зал готелю "Козацький", після наради назвали свої вимоги. Вони наполягають на розгортанні наметового містечка, проведенні віче 21 лютого, а також оголошенні загальної мобілізації.

"Розгортання наметового містечка та організація акцій протесту. Оголошення загальної мобілізації в Україні. Оголошуємо віче на 17:00 в неділю, 21 лютого 2016 року", - йдеться в тексті рішення.

Напередодні повідомлялося, що близько 50 осіб у камуфляжі зайняли ряд приміщень готелю "Козацький" у центрі Києві на Майдані Незалежності. Як повідомив кореспондент DT.UA, вони зайшли в актовий зал і нікого зі сторонніх туди не пропускали. У розмові з журналістами вони представляються членам організації "Радикальні праві сили". Джерела DT.UA повідомили, що в актовому залі готелю вони влаштували штаб і радяться на предмет своїх подальших дій і вимог.

Читайте також: Активісти перекрили рух по вулиці Грушевського

Вдень 20 лютого активісти ОУН розгромили офіси Ріната Ахметова і російських банків в центрі Києва в день пам'яті героїв Небесної Сотні. Також під будівлею Кабінету міністрів проходила невідома акція, кілька сотень учасників якої відмовлялися говорити, проти чого вони протестують. Деякі учасники, особливо жінки у віці, були дещо агресивно налаштовані щодо журналіста, який знімав те, що відбувається.