UA / RU
Підтримати ZN.ua

Луценко закликав створити "Східний Майдан"

Екс-міністр зі сцени на Майдані Незалежності закликав активізувати протестні настрої в східній частині країни, де він нагадав, - майже третина проголосувала за опозицію на минулих виборах. На думку Луценка, є три вимоги Майдану, які не можуть не підтримати інші - "досить красти", "досить принижувати" і "вистачить розділяти".

Лідер "Третьої української республіки", екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко закликав створити "Східний Майдан". Про це він заявив зі сцени на Майдані Незалежності в Києві.

За його словами, потрібно апелювати до тих 30% населення у Східній Україні, хто проголосував за опозицію на минулих виборах. Луценко зазначив, що необхідно скоординувати всі співчуваючі Евромайдану сили на сході країни.

"Дуже важливе, що ми сьогодні можемо зробити для нашої перемоги - це сформувати Східний Майдан. Люди з східної України, вставайте, вистачить терпіти цю владу. Не вірте цій байді про купку бандерівців, які захопили Київ. ... Тут стоять люди, які не хочуть привести когось до влади, а хочуть змінити країну ... Вставай Донбас, вставай схід, всі на Майдан!" - закликав Луценко.

Крім того, він закликав громадян записуватися в загони самооборони Майдану. !zn

Читайте також:

Та не те, щоб "так", і не те, щоб "ні"...

Азаров повідомив російському телебаченню, що на Антимайдан зібралася вся Україна

Єрмолаєв виключає можливість розколу України