UA / RU
Підтримати ZN.ua

Логістика росіян на півдні знищена? Окупанти повідомляють, що пошкоджено ще один міст — залізничний

По ньому було два "прильоти". 

Збройні сили України влучно відпрацювали одразу по двох важливих логістичних об'єктах для окупантів на півдні - по Антонівському мосту та по залізничному. Це підтвердив херсонський колаборант Володимир Сальдо. 

"Метою ракетного обстрілу виявився Антонівський міст і трохи вище по течії залізничний міст. Туди теж дві ракети прилетіло", - зазначив Сальдо. 

Раніше військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Олег Жданов розповідав, що на півдні є два основних мости: Антонівський міст у Херсоні, а вище за течією Дніпра - залізничний міст. Якщо ці об'єкти зруйнувати, логістика росіян буде знищена.

Читайте також: Окупанти атакували позиції ЗСУ на Херсонщині – Генштаб

Нагадаємо, в ніч на 27 липня ЗСУ здійснили "філігранні" удари по Антонівському мосту, після чого його остаточно закрили. Важливо, що захисники не зруйнували цей об'єкт, проте користуватися ним російські окупанти більше не зможуть. 

Чому агресор провалив перший етап вторгнення і не зміг досягти успіху в другому? Які завдання має вирішити наша армія на третьому етапі, щоби витіснити росіян з України? Якими можуть бути наслідки перемир'я, до якого Путін схилятиме Україну? Відповіді на ці запитання та прогноз на найближчі місяці ви знайдете у статті генерал-майора Сергія Савченка "Чекаєте на потужну вогневу підготовку та контрнаступ? Цього не буде. Все вже почалося".