UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лікарні на окупованій Луганщині переводяться на обслуговування російських військових – ЦНС

Лікарські установи відмовляють в обслуговуванні цивільним.

Чисельні втрати ворога змушують його переформовувати лікарні на тимчасово окупованих територіях на військові шпиталі і відмовляти у допомозі мирним жителям. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Кілька лікарень Луганська та тимчасово окупованих міст та сіл області вже перейшли у формат роботи військових шпиталів. Зокрема, Луганська міська багатопрофільна лікарня №3 вже розмістила близько 100 російських військових. також повністю переведена на обслуговування лікарня в Кремінній», - йдеться у повідомленні.

Луганська міська багатопрофільна лікарня №15 наразі відмовляє в обслуговуванні цивільним та в грудні має остаточно переорієнтувати на військових. Таку стратегію окупанти обрали по усій тимчасово окупованій частині області.  

Читайте також: Залужний пояснив, скільки зброї потрібно Україні, щоб перемогти Росію

Нагадаємо, раніше Центр національного спротиву повідомляв, що ворог продовжує під різними приводами депортувати українських дітей на територію Російської Федерації. Нещодавно окупанти вивезли 40 дітей з Лисичанська і Сєвєроднецька до Ставропольського краю РФ, використовуючи як привід "оздоровлення" дітей.