UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кулеба звернувся до міжнародних партнерів з закликом закрити небо

Він назвав це справжньою народною війною, нагадавши про громадян, які не бояться зупиняти ворога на рідній землі голіруч. 

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба звернувся до міжнародних партнерів з закликом закрили небо над Україною - саме це може захистити наших громадян від російських бомбардувань. Про це він написав на своїй сторінці у Твіттер

"Це справжня народна війна за Україну. У Путіна немає шансів перемогти в ній. На цьому фото мирні жителі блокують російських окупантів в Енергодарі вчора. Це одне з сотень подібних фото і відео. Нам потрібні партнери, щоб допомогти Україні захистити себе. Особливо в повітрі. Терміново закрийте небо", - написав він.

Читайте також: У Росії збираються карати за правду про війну в Україні: за «фейк» про дії армії РФ можуть ув'язнити на 15 років

Нагадаємо, президент Джо Байден раніше вже заявляв, що США не будуть вводити над Україною безпілотну зону. Попри це, Вашингтон продовжує надавати нам озброєння, а в суботу там пообіцяли виділити 350 мільйонів доларів додаткової військової допомоги.