UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кримський міст на карті: що втратить Росія внаслідок пожежі

Гасіння пожежі на Кримському мості продовжується.

© Ілюстрація з відкритих джерел
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі
© Соцмережі

Сьогодні вранці, 8 жовтня, обрушився незаконно збудований Кримський міст через Керченський проти. Гасіння пожежі, що виникла внаслідок обвалу, продовжується. При цьому Служба безпеки України вже визнала, що це була спецоперація Служби.

За попередніми даними, на Кримському мосту стався підрив вантажного автомобіля, що спричинило спалах семи паливних цистерн залізничного складу.

Нагадаємо, що Кримський міст - це автомобільний та залізничний перехід через Керченську протоку, що з'єднує Керченський та Таманський півострови.

Відкриття Кримського мосту було 16 травня 2018 року для легкових автомобілів та автобусів. Відповідно до технічної документації: відстань на машині – 16,9 км; ширина моста – 23,1 м; чотири смуги. Зазначимо, що відстань від Москви до Кримського мосту трасою - 1528 км.

Читайте також: The Telegraph: В США вважають, що Україна здатна визволити Крим

За версією антитерористичного комітету РФ, там нібито підірвали вантажівку, внаслідок чого зайнялися сім паливних цистерн залізничного складу. Володимир Путін доручив створити урядову комісію у зв'язку із «ПП» на Кримському мості.