UA / RU
Підтримати ZN.ua

КПВВ "Майорське" тимчасово припинив роботу через знайдену там міну

Припинення роботи контрольного пункту ДСНС погодила із командуванням ООС.

КПВВ "Майорське" тимчасово припинив роботу, через знайдену біля нього нерозірвану артилерійську міну, повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України. Наразі Держслужба з надзвичайних ситуацій вилучає вибухонебезпечний предмет.

"Близько 12.10 групою розмінування ДСНС, за 150 метрів від контрольного пункту в'їзду-виїзду Майорське неподалік від узбіччя дороги, виявлено нерозірвану 120-мм артилерійську міну. Для гарантування безпеки цивільних громадян, які перетинають лінію розмежування, та особового складу ДПСУ, що забезпечує функціонування КПВВ Головою ДПСУ за погодженням з Командувачем об'єднаних сил пропуск через лінію розмежування тимчасово припинено", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що цивільні особи та персонал контрольних служб відвели у безпечне місце. Зараз група розмінування ДСНС вилучає вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: Мінування 56 об'єктів у Харкові виявилося неправдивим

Нагадаємо, сьогодні в 06.45 в службу "102" поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування КПВВ "Майорське". Штаб ООС вирішив призупинити пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування.

Однак, адміністративні будівлі та прилеглу територію повністю обстежили і будь-яких небезпечних предметів не виявили. Тому КПВВ відновив свою роботу.