UA / RU
Підтримати ZN.ua

КПВВ "Чаплинка" на адмінкордоні з Кримом тимчасово буде закритий

Робота КПВВ припинена до 15 липня.

КПВВ "Чаплинка" на адміністративному кордоні між Херсонською областю та тимчасово окупованій Автономною Республікою Крим до 15 липня не буде працювати.

Про це повідомляє представництво президента України в АРК на сторінці в Facebook.

"До уваги громадян, які планують перетинати адміністративний кордон з тимчасово окупованих Кримом. За повідомленням Державної прикордонної служби України, робота КПВВ" Чаплинка "тимчасово припинено - з 19 червня по 15 липня 2021 року", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На кордоні з Польщею відновили роботу три пункти пропуску

Водночас КПВВ "Чонгар" і "Каланчак" працюватимуть в штатному режимі.

Раніше повідомлялося, що контрольована Росією озброєне угрупування "ДНР" не розглядає можливість повноцінного відкриття своїх пунктів пропусків на лінії зіткнення в Донецькій області, передають підконтрольні угруповання ЗМІ.

Також 26 травня Кабмін регламентував переміщення транспортних засобів через КПВВ на окуповану територію і з неї. Таким чином, переміщення через КПВВ транспорту (мопеди, мотоцикли, легкові авто) дозволяється при наявності реєстраційного документа на транспортний засіб. Що стосується водіїв, які не є власниками зазначеного транспорту, то вони можуть перетнути КПВВ при наявності довіреності на право водіння, завіреного нотаріусом.