UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коронавірус у Києві: понад 2 тисячі нових випадків та понад 50 летальних

Кличко повідомив, у яких районах столиці найбільше нових випадків коронавірусу.

Протягом минулої доби в Києві виявили понад 2 тисячі нових випадків коронавірусу, повідомив міський голова Віталій Кличко. Через ускладнення від COVID-19 напередодні померла 51 особа.

«2002 підтверджених випадки захворювання на коронавірус (загалом 274 770)», – повідомив Кличко у Facebook.

Серед тих, у кого COVID-19 виявили напередодні:

Крім того, минулої доби зафіксували 51 летальний випадок від коронавірусу. Всього за час пандемії у Києві через ускладнення від COVID-19 померли 6728 осіб.

Серед тих, для кого напередодні коронавірус став летальним:

Минулої доби госпіталізували 276 пацієнтів з COVID-19. Ще 173 людини потрапили до лікарні з підозрою на коронавірус та пневмоніями.

Одужали минулої доби 1437 осіб. Всього за час пандемії одужали від COVID-19 237 588 осіб.

Найбільше випадків захворювання виявили в Деснянському (415), Дарницькому (327) та Святошинському (237) районах столиці.

Читайте також: Нова хвиля коронавірусу вийде на пік вже цього місяця – KSE

За словами міського голови, сьогодні система охорони здоров'я Києва працює на межі можливостей. Водночас ситуація з поширенням COVID-19 у столиці продовжує погіршуватися.

Кличко також зазначив, що у лікарнях збільшилося число дітей з коронавірусом через штам «Дельта». Адже він більш агресивний, вражає багато молодих людей і дітей і має важчі наслідки та ускладнення. Тому з 15 листопада навіть учні 1-4 класів продовжать навчатися дистанційно.