UA / RU
Підтримати ZN.ua

Командуваня РФ тримає в заручниках сім’ї окупантів, які воюють в Україні – ГУР

ГУР також назвало імена чергових воєнних злочинців з РФ.

Російське командування тримає в заручниках сім’ї окупантів, які воюють в Україні, повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. ГУР також опублікувало список воєнних злочинців однієї із військових вертолітних ескадрилій.

«В західному військовому окрузі росії родинам офіцерів заборонили покидати територію країни. У випадку відмови окупантів від виконання бойових завдань, їхніх дружин та дітей погрожують переселяти в депресивні регіони далекого сходу рф», – зазначили в ГУР.

За даними української розвідки, командування західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька родин військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони. Зокрема, дружини вертолітників виїхали за кордон на відпочинок поки їхні чоловіки бомбардують та обстрілюють ракетами мирних українців на Слобожанському напрямку.

Воєнна розвідка України опублікувала список воєнних злочинців – військових вертолітної ескадрильї 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони західного військового округу (в/ч 12633 аеродром «Пушкін», м. Санкт-Петербург). Особисті дані російських воєнних злочинців можна переглянути тут.

Читайте також: Росіянки агітують окупантів писати рапорти і повертатись додому — аудіоперехоплення ГУР

Повідомлялося, що у Донецькій області контрактники загарбницької армії РФ ледь не розстріляли генерала Валерія Солодчука разом із його охороною, який приїхав, аби приборкати бунт і змусити «відказників» продовжувати воювати в Україні. Із перехопленої СБУ розмови випливає, що в генерала у відповідь на погрози розстріляти «відказників» спочатку ледь не кинули гранату, а потім черга дійшла до вогнепальної зброї.