UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колишній глава ДАБІ, оголошений в розшук, прийшов в прокуратуру

Кудрявцева підозрюють в підробці диплома і використанні його при призначенні на посаду.

У Київську міську прокуратуру у справі про підроблений диплом з'явився ексглава Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) Олексій Кудрявцев. Про це в Facebook повідомила прессекретарка столичної прокуратури Надія Максимець.

Зазначається, що Кудрявцев прибув в прокуратуру у вівторок, 2 лютого.

"Ексчиновнику, який раніше неодноразово ігнорував виклики до слідчого, у присутності захисників вручили повідомлення про підозру і запросили на допит, який має відбутися найближчим часом", - написала Максимець.

Ексголова ДАБІ з'явився до прокуратури У вівторок, 2 лютого, Колишній голова ДАБІ разом зі своими адвокатами з'явився...

Опубліковано Надіей МаксимецьВівторок, 2 лютого 2021 р

Нагадаємо, 1 лютого екскерівнику ДАБІ Олексію Кудрявцеву повідомили про підозру. Він, як зазначає слідство, звернувся до невстановлених осіб з проханням видати йому завідомо підроблений диплом про вищу освіту. Також він використовував підроблений диплом при призначенні на посаду глави ДАБІ.

В Офісі генпрокурора відзначили, що ексчиновнику неодноразово повідомляли про необхідність прибуття в орган попереднього розслідування для участі в проведенні слідчих і процесуальних дій, однак він жодного разу туди не з'явився.

У свою чергу, Кудрявцев в Facebook повідомив, що не ховається від слідства і пообіцяв прийти до правоохоронців.