UA / RU
Підтримати ZN.ua

Княжицький повідомив, що правоохоронці намагалися заарештувати Булатова в лікарні

Заступник Начальника Головного слідчого управління скаржився, що оточення Булатова - знайомі, близькі, політики, які з ним спілкувалися, - жоден не хоче йти на контакт зі слідством.

Активіста Автомайдану Дмитра Булатова правоохоронці намагалися заарештувати у приміщенні лікарні "Борис". Про це повідомив народний депутат фракції "Батьківщина" Микола Княжицький у своєму Facebook.

"Прямо зараз міліція намагається заарештувати Булатова в "Борисі" на Бажана", - написав депутат.

Як передає телеканал "5 канал", двадцять працівників міліції та співробітники "Беркута" приїхали до Булатова в лікарню.

Нагадаємо, заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров скаржився, що оточення Булатова - знайомі, близькі, політики, які з ним спілкувалися, - ні один не хотів йти на контакт зі слідством.

Міністерство внутрішніх справ України оголосило в розшукодного з лідерів Автомайдану Олексія Гриценка. В розшук оголошені також інші лідери Автомайдану - Сергій Коба (він втік з України за кордон), і навіть Дмитро Булатов, якого більше тижня тому викрали невідомі і все це час піддавали жахливим тортурам. У обох та ж стаття, що і в Олексія Гриценка - ст.294, ч.2 ККУ. Як зазначається в інформації, їх пропонується не просто "затримати і доставити", а заарештувати. !zn