UA / RU
Підтримати ZN.ua

Клімкін обговорив протидію російській агресії із конгресменами США

Павло Клімкін зустрівся із керівництвом Комітету закордонних справ Палати представників Конгресу США.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у Вашингтоні зустрівся із головою Комітету закордонних справ Палати представників Конгресу США Едом Ройсом та співголовою Комітету Еліотом Енгелем. Сторони обговорили протидію російській агресії. Про це Павло Клімкін повідомив на своїй сторінці у Twitter.

"Дякую за продуктивну зустріч з головою Комітету закордонних справ Палати представників Конгресу США Едом Ройсом та співголовою Комітету Еліотом Енгелем. Обговорили як зробити успішним український проект, сприяти громадянському суспільству і протидіяти російській гібридній агресії", - йдеться у повідомленні.

Раніше у Вашингтоні Павло Клімкін перед засіданням Комісії стратегічного партнерства зустрівся зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером.

11 листопада президент України Петро Порошенко повідомив про відновлення роботи Комісії Стратегічного партнерства на рівні керівників зовнішньополітичних відомств України та США. 16 листопада міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрінеться з держсекретарем США Майком Помпео, щоб обговорити питання економіки, верховенства права, а також протидію російській агресії. За результатами засідання Комісії буде підписано політичний документ.