UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київська влада попередила про посилення снігопаду в столиці

На вулиці Києва вже вийшли 259 одиниць снігоприбиральної техніки, зокрема 86 снігоочисних машин, 100 солерозкидувачів, 51 трактор.

У Києві очікується посилення снігопаду, який розпочався у вівторок вранці, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Київавтодор" наполегливо просить водіїв не залишати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки", - йдеться в повідомленні.

Підприємства "Київавтодору" продовжують роботи з очищення вулично-дорожньої мережі від снігу. До роботи задіяно 259 одиниць снігоприбиральної техніки, зокрема 86 снігоочисних машин, 100 солерозкидувачів, 51 трактор із спеціальним обладнанням.

51 бригада у складі 383 працівників із ручного прибирання очищає від снігу тротуари, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, зупинки громадського транспорту.

Нагадаємо, що за прогнозом Укргідрометцентру, у вівторок, 29 листопада, арктичне повітря, що переміщається з півночі Європи, охопить всю Україну, внаслідок чого температура знизиться. У Києві очікується сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вдень 1-3° морозу.