UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київська молодь вигадала нову небезпечну розвагу в метро

Молоді люди їздять не у вагонах, а на з'єднанні між ними.

Пасажирам столичного метрополітену вдалося зняти на відео нову небезпечну розвагу, поширену серед молоді. Кадри на своїй сторінці в Telegram розмістив "Київ оперативний".

"Дві "сині наклейки" вирішили відчути адреналін в крові, записати собі відосики і отримати увагу від пасажирів метро. Обличчя майже добре видно, батькам цих пасажирів полум'яний привіт", - йдеться у підписі до першого відео.

Зазначається, що інцидент трапився між станціями "Арсенальна" та "Хрещатик". На відео видно, що підлітки їдуть не у самих вагонах, а між ними, що є дуже небезпечно.

"І скажіть після цього, що вони не відбиті наглухо?" - задається питанням очевидець другого інциденту, що стався на станції метро Дніпро.

Читайте також: "Ризик заразитися в транспорті збільшився" — Кличко заявив про обмеження входу на кілька станцій метро

Нагадаємо, 1 червня близько 14:00 поліція отримала повідомлення про замінування мосту Метро в Києві. У зв'язку з цим рух на мосту перекрили в обох напрямках. Зокрема, "червона гілка" працювала від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна" і від станції "Лісова" до станції "Дарниця". Поліція провела спеціальну операцію.

Правоохоронці затримали чоловіка через півтори години, після отримання повідомлення про нібито мінування мосту.

5 червня у столичному метрополітені на вхід та вихід закрили станцію "Майдан Незалежності" через анонімний дзвінок про мінування. Та вже через декілька годин пресслужба повідомила, що станцію відкрили, оскільки вибухонебезпечних предметів не виявлено.