UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кияни не підтримали суботник по знесенню барикад

Громадянин Іван Проценко, який подав заявку в мерію Києва на проведення суботника, повідомив, що він відкрив у Facebook спеціальну сторінку, на якій його ідею про проведення суботника підтримали близько 500 киян. Разом з тим, у призначений їм час на Бессарабську площу не прийшов жоден городянин.

Кияни не підтримали ініціативу одного з активістів про проведенні суботника по розбору барикад в центрі столиці.

Громадянин Іван Проценко, який подав заявку в мерію Києва на проведення суботника, повідомив, що він відкрив у Facebook спеціальну сторінку, на якій його ідею про проведення суботника підтримали близько 500 киян.

Разом з тим, у призначений їм час на Бессарабську площу не прийшов жоден городянин, крім самого Проценко.

Активіст розгорнув плакат з написом "Геть свавілля евромайданщиков" і відповів на запитання численних журналістів, що прийшли на освітлення суботника.

зокрема, Проценко заявив, що кияни не вийшли на суботник через загроз. Він зазначив, що звертався в комунальні служби за наданням відповідної техніки, проте на його звернення ніхто не відповів.

У той же час, біля барикади, перегороджує вулицю Хрещатик біля вулиці Хмельницького, зібралася невелика кількість прихильників євроінтеграції, які приготувалися захищати своє зміцнення.

Біля будівлі мерії, захопленого мітингувальниками і "свободівцями" ще 1 грудня, проходить мітинг. Евромайдановцы встановили високу ялина, яку поки не нарядили. !zn

Читайте також:

Активісти Евромайдана принесли Клюєву "криваву ялинку"

Попов фактично підтвердив свої попередні свідчення по розгону Евромайдана

У Гриценка є записи "Беркута", які підтверджують, що розгін Евромайдана був спланований

Клюєв упевнений, що його заступник Сівкович не причетний до розгону Евромайдана 30 листопада