UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київ знову опинився під обстрілами: пошкоджено будинки в трьох районах, є жертви

Також пошкоджена станція метро.

Російські окупанти під ранок 15 березня обстріляли Київ, повідомили у Київській міській державній адміністрації. У результаті пошкоджено кілька багатоповерхівок, приватний будинок та станція метро.

«Ніч проти 15 березня у Києві пройшла не спокійно. Місто під ранок знову опинилося під обстрілами. Пошкоджені два житлові будинки 9 та 16 поверхів у Святошинському районі, 10-поверховий житловий будинок у Подільському районі, будинок у приватному секторі Дарницького району», – йдеться у повідомленні. 

Крім того, було пошкоджено наземну частину станції метро «Лук’янівська». Лінія метрополітену працює. 

«На місцях вибухів працюють пожежники, медики та інші служби... Проводиться евакуація», – додали в КМДА.

Зазначимо, що в Святошинському районі за даними Державної служби з надзвичайних ситуацій у результаті влучання боєприпасу в 9-поверховий житловий будинок, сталося незначне пошкодження з подальшими незначними локальними загораннями на поверхах. О 05:36 вогонь локалізували.

Також у Святошинському районі, боєприпас влучив у 16-поверховий житловий будинок, сталися значні руйнування будівлі з подальшим загоранням з 1 по 16 поверхи. На місці події виявлено тіла двох загиблих людей, 27 громадян врятовано.

Крім того, повідомлялося, що удару зазнав десятиповерховий житловий будинок по вул. Мостицькій - сталося займання з 1 по 5 поверхи. За попередніми даними одну людину доправили до лікарні. На столичних Осокорках снаряд влучив у приватний будинок, за попередніми даними обійшлося без жертв.