UA / RU
Підтримати ZN.ua

Київ завмер у заторах через рясний снігопад

У місті ускладнено рух через опади.

У Києві ускладнено рух транспорту через снігопад. Автомобільні затори утворилися на проспекті Перемоги та проспекті Степана Бандери.

Про це свідчать дані Google Maps.

Також на правому березі міста затори утворилися на вулиці Набережно-Рибальська, вулиці Набережно-Хрещатицька, Набережному шосе, проспекті Валерія Лобановського, вулиці В'ячеслава Чорновола, вулиці Січових Стрільців, проспекті Степана Бандери та проспекті Перемоги.

фото crimezone.in.ua

Ускладнено рух транспорту на Великій Кільцевій дорозі та на всіх київських мостах. Затори на лівому березі утворилися з боку мостів, а також на бульварі Перова і Харківському шосе.

Читайте також: У Києві закрили в'їзд для вантажівок з опівночі

Згідно з прогнозом синоптиків, у п'ятницю в Києві снігопад, очікується похолодання. З самого ранку в місті йде сніг.

фото crimezone.in.ua

Снігопад в Києві триватиме мінімум до вечора п'ятниці. Понад 500 працівників бригад по ручному прибиранні снігу продовжують роботу.

В Україні продовжує діяти активний сніговий циклон. З ночі спостерігається переміщення циклону в центральні та північно-східні області.

В результаті ускладнення погодних умов і опадами у вигляді мокрого снігу з дощем, а також сильних поривів вітру, станом на ранок п'ятниці знеструмлені 358 населених пункти в семи областях України.