UA / RU
Підтримати ZN.ua

Керівником поліції Полтавської області призначений полковник Замахін

Андрій Замахін змінив Олега Беха, який очолить управління Нацполіції у Харківській області.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий та голова Нацполіції Сергій Князєв представили нового керівника поліції у Полтавській області - полковника Андрія Замахіна, повідомляє Департамент комунікації Нацполіції України.

На цій посаді Замахін змінив генерала Олега Беха, який очолював обласну поліцію з лютого 2015 року, тепер він очолить управління Нацполіції у Харківській області. Представлення Беха в Харкові має відбутися сьогодні вдень.

Замахін почав служити в органах внутрішніх справ у 2004 році на посаді дільничного інспектора Лубенського міськвідділу міліції. Згодом працював у підрозділах карного розшуку на керівних посадах територіальних підрозділів.

З 2015 року Замахін очолював управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ Нацполіції у Полтавській області, а з серпня 2017 – працював заступником начальника обласної поліції.

Як повідомлялося раніше, начальник ГУ Національної поліції у Донецькій області Віталій Невгад був призначений на посаду заступника голови Нацполіції України. Полковник Невгад очолив Головне слідче управління. Раніше цю посаду обіймав Олександр Вакуленко.