UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кабмін звільнив Павлюка з посади першого заступника міністра оборони

У звʼязку з переходом на іншу роботу.

Кабінет Міністрів сьогодні під час засідання звільнив з посади першого заступника міністра оборони Олександра Павлюка. Про це повідомляє представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Кабінетом Міністрів України звільнено Павлюка Олександра Олексійовича з посади першого заступника міністра оборони України у звʼязку із переходом на іншу роботу", – зазначив Мельничук.

Звільнення Павлюка підтвердив і міністр оборони Рустем Умєров. "Пане Генерале, честь працювати з вами. Наступні завдання та виклики попереду. Переможемо разом", – зауважив Умєров.

Як раніше повідомлялося, за даними ZN.UA, отриманими від власних джерел у Міноборони, Олександр Павлюк має стати новим командувачем Сухопутних військ ЗСУ замість Олександра Сирського. Водночас співрозмовник додав, що керівником Генштабу ЗСУ планують призначити командувача Силами територіальної оборони Анатолія Баргилевича.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення 8 лютого повідомив про звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача та призначення генерал-полковника Олександра Сирського новим головнокомандувачем ЗСУ.