UA / RU
Підтримати ZN.ua

Як ЗСУ восени звільняли українські землі: мапа від міністра Резнікова

Українські воїни прекрасно відповідають на усі спроби росіян вкрасти наші території, додав очільник МО. 

Міністр оборони Олексій Резніков показав мапу, яка підтверджує відвоювання Силами оборони окупованих територій з вересня по жовтень. Відповідний ролик він розмістив у своєму мікроблозі у Twitter, додаючи, що ЗСУ працюють, поки російська влада насолоджується анексією територій нашої держави. 

"Осінній наступ української армії, день за днем. Поки "російський парламент" п’яніє від марних спроб анексії, наші бійці продовжують йти вперед. Це найкраща відповідь на будь-які "референдуми", "укази", "договори" та пафосні промови", – заявив Резніков. 

Читайте також: Хрести замість Z: трофейна техніка серйозно підсилює контрнаступ ЗСУ – WSJ

Нагадаємо, через деякий час після успішного контрнаступу в Харківській області ЗСУ почали операції на інших напрямках фронту. Зокрема, Сили оборони звільняють населені пункти на півдні, а саме в Херсонській області, є загроза для окупантів також в Миколаївській області. Ба більше, очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай 5 жовтня заявив, що українські воїни почали деокупацію Луганської області, а вже ввечері того ж дня він повідомив про звільнення шести населених пунктів